18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YIL DÖNÜMÜ
22 Mart 2022 Salı Eczacı Odası 85 Haberler

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YIL DÖNÜMÜ

Çanakkale Zaferi, milletimizin bağımsızlık yürüyüşünün ilk adımı, tarihte eşine az rastlanır bir direnişin ve dünyada tüm ezilen uluslara ilham veren azmin destanıdır.

Çanakkale Zaferi, sadece bizim değil, aynı zamanda tüm dünyanın hayranlığını kazanmış bir inancın eseridir.

Çanakkale Zaferi, bağımsızlık adına ‘geri dönmeyi asla düşünmeyen’ kahraman askerlerimizin tarihe attığı en büyük imzadır.

Denizde gemileri durdurarak, karada göğüs göğse çarpışarak yazdıkları destanla dünyanın tarihini ve bir ulusun kaderini değiştiren başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Bir sorunuz mu var?