2019 EYLÜL AYI REÇETELERİNİN TESLİMİ HAKKINDA

Eylül ayı içerisinde eczanelerimizce karşılanmış reçeteler dönem sonlandırması yapıldıktan sonra ilgili renkteki koli içerisine konularak;

SGK İSKİTLER REÇETE TESLİM BİRİMİNE: Zübeyde Hanım Mah. Samyeli Sk. No:3 İskitler/ANKARA adresine 15 Ekim 2019 Salı günü saat 16:00'ya kadar teslim edilebilecektir.

İcmal listeleri ve fatura sonlandırma işlemleri saat 10:00-12:00 arası yapılamayıp diğer saatlerde yapılabilmektedir.

YURT DIŞI DİĞER (YEŞİL)

Odamız koli teslim arabası, 14 Ekim 2019 Pazartesi günü kolileri teslim edecektir. Eczacılarımızın reçete kolilerini en geç 12 Ekim 2019 Cuma 19:00'a kadar odamıza ulaştırması gerekmektedir. Yetişemeyen kolileriniz için odamız 12 Ekim 2019 Cumartesi günü 12:00-17:00 arası açık olacaktır.