HİPERTANSİYON VE FARMASÖTİK BAKIM EĞİTİMLERİMİZ

Sürekli Mesleki Gelişim projelerinden TEB tarafından başlatılan Rehber Eczanem programı kapsamında;

2) Diyabet eğitimleri bölgelerimizde tamamlanmıştı.

Rehber Eczanem programının üçüncü adımı Hipertansiyon ve Farmasötik Bakım olarak belirlendi ve eğitici eczacılarımız bölgelerinde eğitimleri yapmak üzere hazırlıklarını tamamladılar.

DSÖ ve TEB işbirliği ile Türkiye'de 3 pilot ilde Hipertansiyon eğitimi ve saha uygulamaları, Hipertansiyon önlenmesi, tedavisi ve komplikasyonlarının önüne geçilmesi için çalışmalar ve eğitimler hekimler ve eczacılar için yapıldı. Odamıza bağlı Çankırı ilimizde üçüncü eğitim olan Hipertansiyon ve Farmasötik Bakım eğitimi bu proje ile birlikte tamamlandı.

Bölgemiz Kastamonu ve Karabük illerinde de eğitici eczacılarımız ile eğitimlerin tamamlanması için çalışmalar yapıldı ve tarihler belirlendi.

28/12/2019..... Kastamonu

Tarihleri kesinleşen eğitimlerimizin saat ve eğitim yerleri ilerleyen zamanda sitemizden duyurulacaktır.