Kooperatifler Komisyonu Toplantısı
22 Mart 2019 Cuma Eczacı Odası 32 Duyurular

Kooperatifler Komisyonu Toplantısı

Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Kubilay Aydın’ın başkanlığında çalışmalarını yürüten Kooperatifler Komisyonu 22 Mart 2019 tarihinde, Bölge Eczacı Odalarından temsilcilerin katılımı ile Ankara’da toplandı.

İki oturumda gerçekleşen toplantının birinci oturumunda; kooperatiflerin ilk kuruluş yılları ile günümüzdeki sorunları karşılaştırılmalı olarak aktarıldı. Ardından, 2018 yılı eczaneler ve kooperatifler açısından değerlendirildi.

Toplantının ikinci oturumunda, komisyon üyelerinin kendi bölgelerindeki çalışmalar değerlendirildi; üyelerin dilek ve önerileri alındı.