YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

TEBEOS Eczane Yazılım Programı, sayısı hızla artan kullanıcılarının geri bildirimleri doğrultusunda; daha verimli, daha hızlı, daha kullanıcı dostu olarak ve aynı zamanda Türk Eczacıları Birliği'nin uygulamaları ile entegre olacak şekilde, gelişen yeni teknolojiler ile tamamen yenilendi.

TEBEOS Eczane Yazılım Programı, yenilenen şekliyle, 15.12.2020 tarihinden itibaren ücretsiz olarak meslektaşlarımızın kullanımına açılacak olup, detaylı bilgilendirme Birliğimiz internet sayfası teb.org.tr aracılığıyla duyurulacaktır.